За мој крај

Локација: Власотинце
Округ: Јабланички
Вредност пројекта: 40.340 РСД
Референтни број: TIM21-R12
Организација / НФГ: Шта нам тешко
Одговорна особа: Слађан Илић

Ми смо неформална група младих из села Стајковце, имамо велику жељу да уредимо јавну површину испред поште и школско двориште. Наше село је перспективно, а ми желимо да га учинимо још лепшим и уређенијим. До сада смо већ спровели неке акције, једна од њих је била фарбање ограде на мосту у селу, коју смо спровели у сарадњи са месном заједницом. Имамо доста конструктивних идеја и надамо се да ћемо успети да их реализујемо.

Поред нас петоро који смо се окупили око ове идеје прикључили би се и ученици Техничке школе из Власотинца, који би помогли у изради клупа, месна заједница такође жели да помогне.

Уређење јавне површине испред поште и школског дворишта је од вишеструког значаја за наше место. Пре свега изгледаће лепше и у многом ће користити мештанима нашег села. Ваља нагласити да смо ми једно од ретких сеоских места са позитивним природним прираштајем и да у нашем селу готово да нема миграција. Ми желимо да наше место учинимо још бољим за живот и да нашој деци обезбедимо још лепше место за одрастање, јер они су наша будућност.

Још неки од пројеката...

Изборник