За младе!

Локација: Бор
Округ: Борски
Вредност пројекта: 41.950 РСД
Референтни број: TIM21-R23
Организација / НФГ: УГ „Гласно за омладину“
Одговорна особа: Владимир Стојичевић

УГ „Гласно за омладину“, своју #штанамтешко акцију „За младе!“ реализује 08. и 09. 10.2021. године. Акција се одржава у паркићу у улици Албанске споменице у Бору.

Наша акција има за циљ да се паркић у том насељу адаптира и освежи. Поставићемо мале голиће за фудбал и исцртати терен, поставићемо мрежицу за кош као и исцртати терен за баскет, префарбати већ постојеће справе у паркић и на тај начин употпунимо и освежимо простор за младе из тог дела града.

Недељу дана пре акције организоваћемо инфо штанд на коме ћемо обавестити суграђане шта ће се десити 08. и 09.10. у том делу града и наравно упутити им позив да нам се придруже и дају свој допринос овој лепој волонтерској акцији.

Поред волонтера наше организације, идеја је да анимирамо и омладинце/ке из тог краја да нам прискоче у помоћ, јер ће они бити ти који ће ту провести највише времена .

Обавестићемо и предузетнике који су до сада били увек уз нас, па ако желе могу да нас подрже неком донацијом, у виду хране или сл.

Овом акцијом хоћемо да подстакнемо и остале суграђане из других МЗ  да ураде нешто конкретно за део града у коме живе. Покренимо се!

Још неки од пројеката...

Изборник