За младе музичаре

Локација: Бор
Округ: Борски
Вредност пројекта: 41100
Референтни број: TIM20-R02
Организација / НФГ: Дом омладине Бор
Одговорна особа: Јована Стројић

Наша идеја је да адаптирамо музичку собу која већ постоји у оквиру Дома омладине Бор и ту акцију планирамо да обавимо 15. октобра. У Бору постоји много младих музичара којима недостаје адекватни и бесплатни простор у коме могу да се окупе, вежбају и свирају. Просторија која се тренутно користи нема звучну изолацију и зидовима је потребно кречење. Упркос свим овим потешкоћама, млади музичари и даље користе овај простор за своје музичке пробе.
Дом омладине Бор је, заједно са бендовима који користе овај простор, сакупио новац за глетовање и кречење зидова којима није потребна музичка изолација (јер су под земљом), али за изолацију и понешто од опреме што је неопходно за несметано коришћење просторије не можемо да сакупимо новчана средства.
Чланови Дома омладине, чланови бендова који користе простор, наше породице и пријатељи као и сви остали који сматрају да би адаптација простора допринела развоју и квалитетном провођењу времена младих у Бору ће помоћи у реализовању акције, наравно у складу са одредбама Републичког штаба за вандредне ситуације.
Након адаптирања ове просторије Дом омладине Бор ће имати још један вредан ресурс за младе и што је можда најинтересантније простор ће уредити млади удруживањем воље, снага и различитих вештина.

Још неки од пројеката...

Изборник