Пуна школа ђака ни од куда врата

Локација: Лајковац
Округ: Колубарски
Вредност пројекта: 30000
Референтни број: ЦЕГ21-Р34
Организација / НФГ: Project4
Одговорна особа: Ивана Дамњановић

Реализивали смо радионицу са два школска одељења, због таквог договора са сколом. Урадили смо радионицу са ђацима, дружили се са њима помогли им да отворе игрице и играли једно време са њима исте. Затим смо уз помоћ учитељице Биљане Грциц, ступили у контакт са родитељима и са њима прицали о идеји нашег пројекта, могућностима конкурса. Упознали запослене у сколи, директора, учитељице и сл, у вези конкурса, организација младих уопштено, начину конкурисања.
Остварени резултати : Сматрамо да су остварени резултати велики, да су деца бас са одусевљењем прихватила нас и све сто смо разговарали са њима. Сматрамо да смо подстакли родитеље да се боре за боље сутра својих малишана, ма колико то били мали кораци, деци то много значи. Одличан контакт и сарадња са месним заједницом и сколом, помоћи ће нам да им пренесемо знање које имамо да самостално конкуришу за пројекте.
Укљуценост заједнице : село нам је максимално изасла у сусрет, ђаци, професори, родитељи су нас дивно сачекали и угостили. Разговарали са нама , разменили своја мишљења и идеје. Заиста смо у тако малој заједници видели слозност, само им је требао мали подстицај.

Још неки од пројеката...

Изборник