Поново бих на Власинском језеру

Локација: Сурдулица
Округ: Пчињски
Вредност пројекта: 35.410 РСД
Референтни број: ТИМ20-Р05
Организација / НФГ: Неформална група “Јенски”
Одговорна особа: Јелена Ковачевић

Неформална група “Јенски”, има за циљ да подстакне креативност младих и уједно ради на промовисању природних лепота Власине и очувању животне средине.

Покушаћемо да кроз различите садржаје (текстове, фотографије, видео клипове)  покажемо младима лепоте нашег краја, али и да им пренесемо како млади живе у мањим местима. Урадићемо анкету где ћемо грађане Сурдулице да питамо шта мисле да Власинском језеру треба да би било препознатљива туристичка дестинација, младе да питамо како изгледа њихов свакодневни живот у селима и малим местима, а онда касније да те одговоре искористимо за садржај нашег блога. Након што волонтери и волонтерке посете Власинско језеро, где ће фотографисати, снимати, и уопште креирати материјал за блог, сви креирани садржаји ће бити постављени на блог.

Потом ћемо организовати у школама или културном центру презентације нашег блога. Позваћемо грађане, а нарочито младе у Сурдулици да посете наше презентације, да разговарамо о темама са блога, да их позовемо да се укључе у израду садржаја за блог.

У реализацији акције ћемо имати подршку Општине Сурдулица, Сурдуличког културног центра и Туристичке организација општине Сурдулица.

Још неки од пројеката...

Изборник