Level up – вештине од младих за младе

Локација: Шабац
Округ: Мачвански
Вредност пројекта: 25200
Референтни број: ЦЕГ20-Р02
Организација / НФГ: Пиши бриши екипа
Одговорна особа: Мића Мишљеновић

Неформална група “Пиши бриши екипа“ чија се акција зове “Левел уп-вештине од младих за младе“, спровела је дводневну радионицу у Центру за усавршавање у Шапцу. Kроз нашу радионицу смо обучили 22 младих. Наше радионице су биле конципиране тако да сваки део који смо пролазили кроз теорију наши полазници су могли и на практичан начин да покажу и испробају вештине које су научили.
Први дан радионице полазници су могли да се упознају са самим појмом ЦВ-а, мотивационог писма и како се понашати на разговору за посао. Kроз малу симулацију разговора, развили су вешине потребне да загарантовано постигну циљ у добијању жељеног радног места или стипендије.
Већ другог дана радионице, примењена знања су могли да прошире и науче како да раде у тиму и које су праве вредности тимског рада. Имали су прилике да чују о искуствима са размена и кроз практичан рад савладају све препреке и недоумице. Kроз доста смеха и забаве, наши полазници изашли су пуни утисака и нових знања, а ми очекујемо велики успех од њих на пословним пољима.

Још неки од пројеката...

Изборник