Лепота је у очима онога ко је гледа

Локација: Лучани
Округ: Моравички
Вредност пројекта: 42.000,00 РСД
Референтни број: ЕМП20-Р19
Организација / НФГ: Храбрима срећа додаје руку
Одговорна особа: Катарина Јанковић

Ми бисмо желели да ученицима ( и наставницима) основне школе „Академик Меленко Шушић“ из Гуче обезбедимо простор где би они могли да презентују своје радове.Обзиром да међу нама имамо професора српског језика који ради у тој школи, имамо сазнање да недостаје паноа на којима би могли да изложе своје радове. Ти панои би могли користити и учионици на отвореном уместо табле.Мислимо да би набавка паноа допринела и лепшем изгледу ходника и хола школе, а подстакла би се и ученичка креативност и маштовитост.
Акцију бисмо започели половином октобра, а завршили је 1 децембра.Акција би се спровела у Гучи у основној школи.
Имамо одобрење директора школе и веома добру сарадњу са наставницом грађанског васпитања, која подстиче ученике да укључују у волонтерске акције.

Локална радио станица ће нам помоћи да се за нашу акцију чује, у Гучи постоје предузетници који би могли да допринесу, финансијски, у донирању материјала…

Послаћемо молбе за помоћ поменутим предузећима и путем локалног радија обавестићемо јавност о акцији.Планирамо да по завршетку радова позовемо представнике локалне заједнице, родитеље и наставнике како би представили наш пројекат и мотивисали младе за будуће акције.
Ученици ове школе су веома креативни, добијају бројне награде за учешће на многим конкурсима, па је ово прилика да им се омогући своје радове на правом месту ина леп начин представе.
За реализацију овог пројекта није од пресудног значаја лепо време.

Још неки од пројеката...

Изборник