Гласно за паркове

Локација: Бор
Округ: Борски
Вредност пројекта: 42000
Референтни број: TIM20-R01
Организација / НФГ: УГ "Гласно за омладину"
Одговорна особа: Владимир Стојичевић

Пројектом је планирано сређивање паркића које се налази у МЗ Старо селиште у Бору. Паркић није ограђен, а налази се до саме улице која је прометна и самим тим је небезбедан за малишане који често играју игре са лоптом која заврши на улици. Паркић осим што је неограђен и терен је нераван, и деца лако могу да се повреде. У плану нам је да оградимо паркић, у сарадњи са комуналним предезећем изравнамо терен, посадимо стабло на место где је некад било стабло, поставимо клупу за родитеље и канту за смеће. Почетком октобра крећемо са реализацијом пројекта.

Након реализованих активности, очекујемо значајне промене у виду повећања безбедности малишана приликом боравка у парку. Родитељи ће такође имати где да одморе док се малишани играју. Покушаћемо као и прошле године да нађемо спонзоре који би такође подржали нашу акцију и помогли нам у реализацији пројекта. Овом акцијом хоћемо да подстакнемо и остале суграђане из других МЗ да ураде нешто конкретно за део града у коме живе. Било да је то сређивање паркића, терена или чишћење смећа и сл. з

аједно смо јачи и пуно ствари можемо урадити за нашу заједницу када смо сложни. Мало више треба да обратимо пажњу на очување простора у коме боравимо.

Још неки од пројеката...

Изборник