Дружење уз игру

Локација: Лесковац
Округ: Јабланички
Вредност пројекта: 41.700 РСД
Референтни број: ТИМ20-Р34
Организација / НФГ: Штребери
Одговорна особа: Марко Ничић

Нас петоро смо екипа састављена од средњошколаца и студената из Лесковца и околине. Наше друштво се окупило јер смо сви заљубљеници у друштвене игре и желимо да наше вршњаке и уопште младе у нашем граду упознамо са различитим новим друштвеним играма. Назвали смо нашу групу „Штребери“ јер смо сви залуђени за друштвене игре, а овде на то гледају као да сте штребер.

Играњем друштвених игара се развијају разне логичке способности, али се пре свега на тај начин млади друже и проводе слободно време испуњено. Нажалост, већина наших другара од друштвених игара зна само за „Не љути се човече“, „Монопол“, „Ризико“ и још пар старих игара, а немају појма колико има интересантних нових игара.

Зато је наша идеја да уз вашу помоћ набавимо неке нове друштвене игре које би биле интересантне младима. Ми бисмо у договору са Омладинским клубом у Лесковцу организовали дружења где би млади могли да дођу и испробају ове игре, да им објаснимо и покажемо правила, како се игра, да играмо са њима и слично. У суштини, идеја је да се млади друже, квалитетно испуне своје слободно време и да науче нешто ново…

Још неки од пројеката...

Изборник