Активности на пројекту „Френдовање – нови изазови“ и у октобру

Неформална група „Пријатељи“ и корисници Геронтолошког центра Панчево наставиће своје дружење и у октобру у оквиру пројекта „Френдовање – нови изазови“, који је подржан у оквиру програма „Млади су закон“ Министарства омладине и спорта, преко Ресурс центра Центар за грађанско деловање.

У октобру ће млади волонтери са интелектуалним тешкоћама, чланови групе „Пријатељи“, наставити да се друже са корисницима Геронтолошког центра сваке среде, где ће израђивати разне предмете и припремати се за изложбу која ће бити организована крајем месеца. Током октобра организоваће се и изласци у кафиће и посластичарнице, као и журка поводом завршетка пројекта. За организацију журке (куповина пића, прављење торте, избор музике и сл.) биће задужени искључиво учесници пројекта.

У октобру је планирано и дружење са децом из Дома „Споменак“. Том приликом учесници на пројекту имаће прилику да се упознају са децом из „Споменка“, да са њима поделе утиске о реализованим активностима, и да покажу радове који су настали током два месеца дружења.

Related Post

thumbnail
hover

Изложба „Хероине Великог рата“ у Електротехничкој...

Ученици првог разреда Електротехничке школе „Раде Кончар“, чланови истори...

thumbnail
hover

Завршен „Млади су закон“ пројекат „Упознај...

Млади из друштвено осетљивих група често нису у могућности да квалитетно пр...

thumbnail
hover

У току реализација пројекта „Књигоскоп –...

Читалачки клуб за тинејџере Мрежа Б.О.О.К. одржао је прве две београдске пром...

Leave us a comment