Активности на пројекту „Френдовање – нови изазови“ и у октобру

Неформална група „Пријатељи“ и корисници Геронтолошког центра Панчево наставиће своје дружење и у октобру у оквиру пројекта „Френдовање – нови изазови“, који је подржан у оквиру програма „Млади су закон“ Министарства омладине и спорта, преко Ресурс центра Центар за грађанско деловање.

У октобру ће млади волонтери са интелектуалним тешкоћама, чланови групе „Пријатељи“, наставити да се друже са корисницима Геронтолошког центра сваке среде, где ће израђивати разне предмете и припремати се за изложбу која ће бити организована крајем месеца. Током октобра организоваће се и изласци у кафиће и посластичарнице, као и журка поводом завршетка пројекта. За организацију журке (куповина пића, прављење торте, избор музике и сл.) биће задужени искључиво учесници пројекта.

У октобру је планирано и дружење са децом из Дома „Споменак“. Том приликом учесници на пројекту имаће прилику да се упознају са децом из „Споменка“, да са њима поделе утиске о реализованим активностима, и да покажу радове који су настали током два месеца дружења.

Related Post

thumbnail
hover

У ТУЂИМ ЦИПЕЛАМА

Одржана је последња радионица у области Здрави и безбедни стилови живота. „...

thumbnail
hover

ПУТ ПЛАНИНЕ – ПУТ ДО ЗДРАВЉА

Након постављања самостално израђених планинских смероказа и инфо табли на ...

thumbnail
hover

БраВо

Омладински волонтерски пројекат „Браћевачке воде“ који се бавио мапирањем...

Leave us a comment