Активности на пројекту „Френдовање – нови изазови“ и у октобру

Неформална група „Пријатељи“ и корисници Геронтолошког центра Панчево наставиће своје дружење и у октобру у оквиру пројекта „Френдовање – нови изазови“, који је подржан у оквиру програма „Млади су закон“ Министарства омладине и спорта, преко Ресурс центра Центар за грађанско деловање.

У октобру ће млади волонтери са интелектуалним тешкоћама, чланови групе „Пријатељи“, наставити да се друже са корисницима Геронтолошког центра сваке среде, где ће израђивати разне предмете и припремати се за изложбу која ће бити организована крајем месеца. Током октобра организоваће се и изласци у кафиће и посластичарнице, као и журка поводом завршетка пројекта. За организацију журке (куповина пића, прављење торте, избор музике и сл.) биће задужени искључиво учесници пројекта.

У октобру је планирано и дружење са децом из Дома „Споменак“. Том приликом учесници на пројекту имаће прилику да се упознају са децом из „Споменка“, да са њима поделе утиске о реализованим активностима, и да покажу радове који су настали током два месеца дружења.

Related Post

thumbnail
hover

У току реализација пројекта „Књигоскоп –...

Читалачки клуб за тинејџере Мрежа Б.О.О.К. одржао је прве две београдске пром...

thumbnail
hover

Завршен пројекат Црвеног крста Ковин „Квака...

Црвени крст Ковин завршио је реализацију пројекта „Квака 22“, подржаног од с...

thumbnail
hover

Волонтерски пројекат „Играј за живот“ у...

Млади који похађају Средњу школу у Лапову, окупљени у неформалну групу Иници...

Leave us a comment