16. јануара „Игре без граница“ у Обреновцу

Чланови Ученичког парламента Техничке школе из Обреновца, по други пут, а овога пута  у сарадњи са парламентарцима из Гимназије и Пољопривредно-хемијске школе и другарима из Дневног боравка  за децу и омладину ометену у развоју Обреновац, организују спортски догађај „Игре без граница“, за који маштају  да постане традиционалан  сусрет средњошколаца у Обреновцу.

„Игре без граница“ ће почети тачно у подне, 16. јануара, у великој хали Спортско-културног центра у Обреновцу и замишљене су као надметање спортских екипа три обреновачке средње школе у следећим дисциплинама: кошарци, одбојци, фудбалу, стоном тенису, бадминтону и штафетном полигону.  Учешће у појединим дисциплинама узеће и  корисници Дневног боравка из Обреновца.

Без обзира на такмичарски концепт, суштина овог пројекта је дружење, размена искуства и прихватање различитости. Прави циљ „Игара без граница“ је порука свим младима – да  удружени могу све што пожеле.

Зато будите тога дана  на терену или на трибинама, јер и у другарству и солидарности – нема граница.
Пројекат се реализује уз подршку Министарства омладине и спорта, кроз програм „Млади су закон“ и преко ресурс центра Центар за грађанско деловање.
Attachments

Related Post

thumbnail
hover

У току реализација пројекта „Књигоскоп –...

Читалачки клуб за тинејџере Мрежа Б.О.О.К. одржао је прве две београдске пром...

thumbnail
hover

Завршен пројекат Црвеног крста Ковин „Квака...

Црвени крст Ковин завршио је реализацију пројекта „Квака 22“, подржаног од с...

thumbnail
hover

Волонтерски пројекат „Играј за живот“ у...

Млади који похађају Средњу школу у Лапову, окупљени у неформалну групу Иници...

Leave us a comment