16. јануара „Игре без граница“ у Обреновцу

Чланови Ученичког парламента Техничке школе из Обреновца, по други пут, а овога пута  у сарадњи са парламентарцима из Гимназије и Пољопривредно-хемијске школе и другарима из Дневног боравка  за децу и омладину ометену у развоју Обреновац, организују спортски догађај „Игре без граница“, за који маштају  да постане традиционалан  сусрет средњошколаца у Обреновцу.

„Игре без граница“ ће почети тачно у подне, 16. јануара, у великој хали Спортско-културног центра у Обреновцу и замишљене су као надметање спортских екипа три обреновачке средње школе у следећим дисциплинама: кошарци, одбојци, фудбалу, стоном тенису, бадминтону и штафетном полигону.  Учешће у појединим дисциплинама узеће и  корисници Дневног боравка из Обреновца.

Без обзира на такмичарски концепт, суштина овог пројекта је дружење, размена искуства и прихватање различитости. Прави циљ „Игара без граница“ је порука свим младима – да  удружени могу све што пожеле.

Зато будите тога дана  на терену или на трибинама, јер и у другарству и солидарности – нема граница.
Пројекат се реализује уз подршку Министарства омладине и спорта, кроз програм „Млади су закон“ и преко ресурс центра Центар за грађанско деловање.
Attachments

Related Post

thumbnail
hover

У ТУЂИМ ЦИПЕЛАМА

Одржана је последња радионица у области Здрави и безбедни стилови живота. „...

thumbnail
hover

ПУТ ПЛАНИНЕ – ПУТ ДО ЗДРАВЉА

Након постављања самостално израђених планинских смероказа и инфо табли на ...

thumbnail
hover

БраВо

Омладински волонтерски пројекат „Браћевачке воде“ који се бавио мапирањем...

Leave us a comment